Press Releases

Jakob's Magazine


Jakobs Magazine

Jakob’s Magazine – Persmededeling - 12 mei 2017

Een nieuw Volvo magazine rolt van de pers.

Dit jaar viert Volvo zijn negentigste verjaardag.

Bij deze memorabele viering wordt een nieuweling verwelkomd, Jakob’s Magazine. Een magazine dat bol staat van artikels waarin het erfgoed van Volvo volledig aan bod komt. 90 jaar Volvo geschiedenis, 90 jaar evolutie, Zweeds design, innovatie, uitstraling en verfijning. De titel dekt volledig de lading en verwijst naar 25 juli 1926, Jakob’s dag in Zweden. Op die dag zag één van de 10 prototypes, die de productie van Volvo’s eersteling voorafging, het levenslicht én Jakob werd genoemd.

Jakob’s Magazine laat de lezer genieten van een brede waaier aan reportages, waarin Volvo iconen de revue passeren, waar achter de schermen wordt gekeken, waar Volvo personaliteiten hun verhaal doen, waar de enthousiaste eigenaar zijn klassieke Volvo voorstelt en dit alles aangevuld met authentiek fotomateriaal uit de historische archieven van Volvo. Geef toe, wat is er leuker voor de Volvo liefhebber dan de dagelijkse rompslomp even te vergeten en te ontspannen met het lezen van wat hem of haar boeit op vlak van Volvo beleving.

Het magazine kwam tot stand mede door de goedkeuring van Volvo Car en Volvo Heritage Sverige. Zonder deze ondersteuning heeft dergelijk gespecialiseerd niche magazine geen bestaansmogelijkheid.

Jakob’s Magazine verschijnt 4 maal per jaar en is “seizoensgebonden”. Zo brengt de lente, zomer, herfst en winter een editie van om en bij 70 blz leesplezier. Het eerste nummer verschijnt in mei 2017.

Bij de lancering, verschijnt het eerst in het Nederlands. Andere talen kunnen volgen, indien hiervoor voldoende draagvlak is.

Jakob’s Magazine is enkel verkrijgbaar via abonnement. Een jaarabonnement komt op 45€, verzending voor Nederland inbegrepen.

In een wereld van snelle nieuwsgaring is een website onontbeerlijk. Hieraan wordt gewerkt, waardoor de link met de lezer en Volvo liefhebber bijzonder kort en gemakkelijk wordt.

Betalingsmodaliteiten:

                IBAN: BE91 7506 7912 7676

                BIC: AXABBE22

                Jakob’s Magazine

                Ninovesteenweg 255

                B-9320 Erembodegem - België