Show a pre-war mystery

Question Rosalie


Question Rosalie
Goodmorning,

I've got a 1933 Citroen Rosalie that I would like to restore but the biggest problem now, it the dutch registration.
I've been to the dutch RDW who did some checks and found out that there is no number in the chassis and therefore he cannot complete the registration.
I do have the engine number. Does anybody know how I can find out about the history of the car? And how to get a license plate on it?

Thank you, Rick.


ik heb nu een tijdje een Rosalie uit 1933 in de schuur staan. die ik wil restaureren.
nu zit ik met 1 probleem er zit namelijk nog geen kenteken op.
de RDW is wel al langs geweest voor een identiteits onderzoek en hij kwam ook tot de conclusie
omdat er geen chassisnummer ingeslagen staat het een moeilijk verhaal word.
hij heeft het chassis en carrosserie gelabeld, en de nummers die op het motorblok staan opgeschreven.vervolgens heeft hij contact opgenomen met de RDW in Frankrijk en hij zei dat dit een lang verhaal gaat worden.
Even later heeft hij bevestigd via de telefoon dat het niet mogelijk is om de geschiedenis te achterhalen zonder chassisnummer.
Met andere woorden er komt op deze manier geen kenteken op de rosalie,en ik moet zelf navraag gaan doen ( bij de franse RDW ) of er ergens nog een chassisnummer bekend is. Nu lijkt dit voor mij nog moeilijker als particulier dan dat dit RDW zelf zou doen. 
 
heeft er iemand misschien een idee of tips hoe ik hiermee moet omgaan en ik alsnog een kenteken op de roslaie kan krijgen.het zou immers zonde zijn als deze auto nooit meer de weg op komt.
 
Bijvoorbaatdank. Rick
   
  

Author: Rick de Berg Monday, 04 December 2017

Print